Siirry sisältöön
Momotoko

Keitä olemme

Momotoko – aitoa japanilaista ruokaa jo vuodesta 2015

Siitä asti, kun ensimmäinen Momotoko ramen-ravintola aukesi Helsingin Yliopistonkadulle vuonna 2015, olemme tarjonneet aitoja ja maukkaita japanilaisen keittiön ruokaelämyksiä asiakkaillemme.

Momotoko on kolmen perheen perustama perheyritys, joka sai alkunsa siitä, että Suomesta ei yksinkertaisesti löytynyt ramen-ravintoloita. Jotain oli siis tehtävä, joten Momotokon perustajat opiskelivat ramen-keiton valmistusta ja avasivat ravintolan.

Aidon japanilaisen ruoan valmistus on ravintolan omistajien intohimo, minkä lisäksi heiltä löytyy jatkuvasti intoa ja kiinnostusta ravintolan ja tarjottavien ruokien kehittämiseen.

Tähän mennessä Momotoko on jo kasvanut suureksi ramen-ravintoloiden ketjuksi, jolla on yhdeksän ravintolaa ympäri Etelä-Suomea. Meillä on myös 2 ravintolaa Tallinnassa, Virossa.

Fakta: Ramen on Japanin kautta aikojen suosituin ruoka. Japanissa on yli 30 000 ramen-ravintolaa.

Kaikki alkaa nuudelista

Momotokon erityisalaa ovat perinteisesti valmistetut ramen-keitot, joiden lientä keitetään 10 tuntia, nuudelit tehdään käsin ja lihaa kypsytetään hitaasti. Näistä aineksista syntyy Momotokon ramen-annosten autenttinen ja perinteinen makumaailma.

Nuudelit ovat erittäin tärkeä osa jokaista ramen-annosta, ja ne valmistetaan alusta asti itse Momotokon nuudelikoneella. Koneen ansiosta saadaan aikaan tasalaatuisia ramen-nuudeleita, jotka ovat aina tuoreita ja herkullisia.

Tarkoin valitut raaka-aineet ja jatkuva tuotekehitys

Japanista ostettu nuudelikone oli tärkeä edistysaskel ravintolan kehityksessä. Kehitystä tapahtuu jatkuvasti myös muilla osa-alueilla. Esimerkiksi ravintolan reseptejä testataan ja parannellaan jatkuvasti – näin syntyvät Momotokon herkulliset ja laadukkaat annokset.

Perinteitä kunnioittava Momotokon ramen syntyy käsityönä, laadukkaista raaka-aineista, eikä sen laadusta haluta tinkiä yhtään. Valmistamme annoksemme vaikeimman tien kautta, sillä niin saadaan aikaan aito ja paras makuelämys.

Hyväsydämistä asiakaspalvelua

Laadukkaan ruoan lisäksi Momotoko panostaa hyvään asiakaspalveluun. Asiakas kohdataan aina hymyillen ja ystävällisellä asenteella, mikä on toimivan työilmapiirin ansiota. Momotokon ravintoloissa on hyvä yhteishenki ja mukavaa olla töissä – ja se näkyy myös asiakkaalle!

Johtoryhmä

CURTIS POLLARD

Chief Executive Officer

MENKKI KAM

Chairman of the Board

JOUNI QUISBERT

Chief Operating Officer

ERIK-HERALD VALTER

Chief Marketing Officer

HAINA SHI

Procurement Officer

TERHI SAVUKOSKI

Quality Control Officer

NEE ÖSTERDAHL

Human Resource Manager

MINH-ANH NGUYEN

Human Resource Assistant

VIKTOR MARJANEN

Training Officer